За 14-и пореден Мондиал концернът Адидас изработва официална топка на Световно

...
За 14-и пореден Мондиал концернът Адидас изработва официална топка на Световно
Коментари Харесай

Топката на Световното в Катар - Ал Рихла

За 14-и следващ Мондиал концернът Адидас създава публична топка на Световно състезание. Според предварителните обещания топката е проектирана да се движи все по-бързо и е идеална за бърза игра.  
Прочетете още
" Играта става по-динамична и с увеличението на скоростта - точността и постоянният летеж на топката стават все по-важни. Поставихме си за цел да създадем невъзможното допустимо с първата по рода си иновация, като създадохме най-бързата и най-точна топка за Световно състезание до момента ", споделя Франциска Льофелман, шеф " Дизайн на футболни графики “ към Адидас.

Проектирана благодарение на данни от изследвания в лабораториите на Адидас, Ал Рихла обезпечава най-високо равнище на акуратност на терена. Създадена с грижа за околната среда, Ал Рихла е първата топка за Световната купа, създадена единствено с мастила и лепила на водна основа. Смелите ярки цветове и графики, ситуирани на перлен декор, отразяват все по-нарастващата скорост на играта, която вълнува играчите и почитателите по целия свят.

В превод от арабски Ал Рихла значи " странствуване ” или “дневник на пътешествието ”. Дизайнът ѝ е въодушевен от присъщите за Катар лодки доу, както и от цветовете на катарския байрак.

На предишния Мондиал в Русия формалната топка се споделяше Telstar 18 и от Адидас дадоха обещание, че Ал Рихла ще е най-хубавото кожено кълбо правено за Световно състезание.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР